Numera, höga hastigheter för romantiska kvällar för ljus, många timmar av förspänningar med läsning och tidsperioder, händer ofta inte. Erfarna sexologer som vet om kön inte bara i praktiken, men också i teorin, beräknade formeln för det perfekta snabbkön, vilket ger hela utbudet av underbara känslor och kommer att spara tidigt tid.

Först ska vi räkna ut det med förspelet. Du kan förbereda oss för mötet i förväg. Förvärm Fantasy-partnern, skickar honom Erotisk SMS och MMS. Det verkar bättre än någon afrodisiakum. När på kvällen, efter en svår dag kommer du äntligen att träffas, då, kommer gnistorna att flyga. Du båda kommer att vara fullt förberedda för stormiga och starka kön och preliminära angelägenheter kan minimeras.

Det andra alternativet är mer mildt, om du kan uttrycka. Scenariot är enkelt: 8 minuter går till Prelude – viskning, spets andning och andra. Vissa tror att det bara är bättre från position 69, vilket kommer att säkerställa den nödvändiga utbildningen till båda parter.

När du kommer till fallet – det finns inga svårigheter här också. För att en genomsnittlig upphetsad kvinna ska cialis generisk nå orgasm i en ryttare, behöver du ca 4 minuter "racing". Det här är om partnern regelbundet upplever orgasm, som är på toppen. Tre minuter från 15 kommer att lämna för att ändra positionen till "stilens hundar" eller någon annan, föredragen man, för att ge orgasm.

Beroende på de enskilda funktionerna och missbruk av partners, bör tid och ställningar ändras av ditt eget avtal. Det viktigaste, kom ihåg att på 15 minuter kan du behöva göra mycket. Och sedan gå och lägg dig eller gå om dina angelägenheter, utan att äventyra familjen välbefinnande.