"Det gör ont, kära?"- Du hör ibland någonstans på sidan eller bakom, när dina moaner blir något högre än vanligt. "Nej, älskling, det är så bra för mig," svarar du, rädd för att slå sin orgasm och modigt tolerera smärta. Och jag behöver?

Du knäppte dumplings, hans skjorta återhämtade sig, gjorde en rapport om tillväxten av försäljning av tandborstar i ett halvt år och med ett rent samvete föll att sova och började väckarklockan klockan 6. Och bara du började falla i en söt dröm, som hans kalla ben dök under filten. Persistent Stroking och Kisses antydde på glädjen av äktenskapsgäld. Och det är lättare för dig att ge denna skuld än midnatt för att kämpa för dina rättigheter. Som ett resultat visar allt snabbt, torrt och ont. På morgonen kommer du att stå ont, snyggt, och hela dagen kommer du fortfarande att potensmedel för kvinnor skada där.

Vad ska man göra? Om du är trött och vill sova, kan du inte bli upphetsad.

Så, smörjmedlet kommer inte att produceras i tillräckliga mängder och kön kommer att vara smärtsamt. Du kan naturligtvis dra nytta av smörjmedel.

Men det är inte bättre att ärligt jämför en älskad om dina önskningar och planer: Idag klämmer jag, och på söndagen – jag är din för alltid!

Om du inte är trött och alla brinner från passion, men fysisk kärlek orsakar smärta, kan du ha endometrios. Endometrialceller (livmoderslemhinnan) Migrera till andra områden i det kvinnliga sexuella systemet – livmoderhalsen, vagina, livmoderrör och TT.D. Ibland orsakar det mycket besvär, och ibland gör det sig själv av mycket mindre signaler som du ibland bara ignorerar.

Vad ska man göra? Var uppmärksam på om liknande känslor visas före menstruation. Samtidigt kan blodutsläpp vara knappt eller, tvärtom, mycket rikligt och före och efter menstruationen blir "ketching". Kan också skadas längst ner i buken och i nedre delen av ryggen, när du är väldigt trött eller uppvuxen något tungt. Vända sig till doktorn. Om diagnosen "Endometrios" bekräftas kan du utse hormonbehandling. Detta kommer att bidra till att normalisera livmoderns epitel, gör månatligt regelbundet och smärtfritt, och du kommer igen att få mycket sexglädje.

Sällan, men allergisk svullnad, irritation, rodnad och klåda på grund av kondomanvändning. Detta är naturligtvis mycket obehagligt, speciellt om du bestämmer dig för att ordna en romantisk kväll med en ny pojkvän. Trots allt har sexinfektioner och graviditet länge avbrutits. Du är plågad genom att välja: risk och detektera en bukett av överraskningar eller lida "när det slutar?". Men då vad var att börja?

Vad ska man göra? Stoppa ditt val på förebyggande anläggningar. De, tyvärr, mindre tillförlitliga, men i kombination med andra metoder (till exempel med spermicidala geler) kan säkerställa en mycket balanserad nivå av säkerhet. Om den allergiska attacken redan har hänt, stoppa det på samma sätt som de vanliga allergierna, – den antihistaminberedning.