Saker som är spännande. 50 sexuella handlingar

Hur man antyder en tjej om sex

Män vill ofta ha sex utan förpliktelser med en het och förförisk tjej. Men var hittar jag en tjej för sex och hur man kan förföra henne senare? Hur man förför och tar bort underkläder från tjejer du gillar?

Många män, särskilt pickupartister, skryter om sin kärlek och sina sexuella bedrifter. De lyckas enkelt hitta en tillgänglig tjej eller dra den svårt att komma i sängen. Hur man förför en tjej eller hittar en brud som letar efter sex?

Vid första anblicken tar förförelsen mycket tid och pengar. Men det verkar bara vara. Den värsta idén är att leta efter en flickvän för sex direkt på gatan, i transport, på jobbet eller i skolan..

Många av dem är inte villiga att bekanta sig, och ännu mer för något mer. Det kommer att ta väldigt lång tid att reda ut tills du stöter på dem som inte har något emot att väcka upp cialis generika sverige något. Vad betyder det? Det betyder att du fiskar på fel plats. Det finns bara två platser att hitta en tjej på. Det första alternativet är klubbar, barer och andra hotspots. Det andra alternativet är internet, dejtingsajter och appar. Det finns många tjejer som letar efter sex eller lätt skiljer sig för sex.

”Hur förför män kvinnor? Det finns bara två sätt: det första är att tråka dig tills du förlorar medvetandet, när det bara är lättare att ge upp än att förklara varför du inte vill; och det andra alternativet är att titta länge och smärtsamt kär … Även om alkohol fungerar bättre. ” Vladimir Soloviev

Hur man hyr en tjej för en sexklubb?

Nattklubbar, barer, diskotek. På sådana ställen finns det ett ökat innehåll av tjejer som är benägna att lära känna alla konsekvenser som följer. Dessa kycklingar är mer öppna, avslappnade och fördärvade. De kom ursprungligen för att ha kul, träffa någon eller till och med uteslutande för att hyra för sex.

De kommer att vara orörda högskolaflickor, kåta skilsmässor, äventyrare och kycklingar som letar efter sex utan förpliktelser. Hur man hittar en gratis tjej eller kvinna för sex?

Sådana personer isoleras inte i sin sociala krets. De kommer med sina flickvänner men de själva letar efter ögonkontakt med de omgivande männen. Sådana tjejer ser ljusa, trotsiga och fördärvade ut. De dansar aktivt, skrattar högt, kastar blick på män, dricker alkohol och får en full explosion..

Det är bättre att komma till nattklubbar närmare mitten eller slutet av festen. Flickorna är redan berusade, glada, heta och redo för äventyr. En av mina bekanta filmade tjejer utan att gå till klubben. Han körde med bil till klubbens utgång eller till ett stopp i närheten. Där blev han bekant med berusade kvigor och erbjöd sig att svika dem. Efter en kort bekantskap enades många kycklingar om att fortsätta festen i hans hus. Men då är det redan en fråga om teknik, och det är ganska enkelt att förföra en berusad tjej..

Det är lätt att träffa en tjej i en klubb. Det räcker att köra upp, säga hej, säga någon komplimang och börja chatta. Om flickan vägrade, finns det många andra kycklingar i klubben. Vilket komplimang att säga till en tjej? Några.

 • Ditt leende är bedårande!
 • Är det väldigt varmt här eller är det på grund av dig?
 • Jag måste bara säga att du ser bra ut!
 • Jag är fortfarande nykter, men jag gillar dig redan!
 • De säger att du måste följa drömmen. Så jag kom fram till dig!
 • Du har inte blivit slagen av andra tjejer för skönhet än?
 • Vad gör sådana vackra änglar på en sådan ond plats?
 • Du måste omgående arresteras för jordlig skönhet!
 • Du är den roligaste och mest bedårande tjejen på det här stället.!
 • Är dina föräldrar boxare? Eftersom de har en sådan fantastisk baby?
 • Hej snygging!

Efter att ha pratat och haft kul med flickan kan du bjuda in henne att flytta till en tystare plats. Innan det måste du komma ihåg att röra vid flickan, stryka hennes kroppsdelar och kyssa passionerat. Många tjejer håller med, det viktigaste är att vara lite mer ihållande, roligare och mer stygg. Alkohol är till stor hjälp med att umgås i klubben och plocka kycklingar.

Vissa tjejer kommer att vägra, men kommer att ge en telefon. I det här fallet, nästa dag, bjuder du in mig till ett kafé, och sedan ringer du mig hem för en kopp te och en kärlekstav. Men det är bättre att chatta med tjejen direkt från klubben. Det kommer att visa sig vara jättekul och ha sex utan förpliktelse..

Hur man hittar en tjej för sex genom dejtingsappar?

Numera sker det mesta av dejtingen på Internet. Där kan du omedelbart välja mellan ett stort antal tjejer, med vilka det i verkligheten är ganska svårt att korsa. Det finns ett val efter ålder, intressen och bostadsort.

Det finns många dejtingsappar: Tinder, Badoo, Mamba. Om du söker uteslutande efter de som bara angav sex, kommer de att vara prostituerade i 90% av fallen. Och du letar efter en vanlig tjej, brud eller slampa. Det är bättre att leta efter en tjej för datum och relationer och sedan förföra dem. Eller välj äldre kvinnor som förskärps exklusivt för sex utan förpliktelse.

Välj tjejer som inte letar efter ett seriöst förhållande, men som är på humör för enkla datum, kul och äventyr. Korresponderar inte länge med flickan, men ring omedelbart för att se och ta en promenad. Cirka 10% av tjejerna går med på att gå ut på ett kafé eller bara gå ner på gatan. Hur förför en tjej och fuskar för sex? Läs vidare.

Hur man hittar en tjej för sex Vkontakte?

Du kan leta efter en tjej via sociala nätverk: VKontakte, Odnoklassniki, Facebook. Men Vkontakte passar bäst. Leta efter en passion för dig själv, efter kärlek och sexuella njutningar, enligt stadens filter, ålder och civilstånd.

Efter civilstånd väljer du de som anges “i aktiv sökning” eller utan status. Det betyder att flickan är ensam eller att hon inte är nöjd med det befintliga förhållandet med killen. Denna brud passar dig.

Unga tjejer under 20 år söker kärlek och undviker sex. Mer erfarna tjejer från 25-28 år söker en man och familj. Om du letar efter en tjej för skojs skull och sex, fokusera sedan på kycklingar från 20 till 25-28 år. De är redan vuxna, de älskar att ha kul, de har en enklare attityd till sex och är ännu inte förvirrade över att hitta permanenta partners. Sådana kycklingar är skilda för sex en eller två gånger, eller kanske kommer de själva att förföra dig.

Skriv till 20-30 flickor på en gång. Inte alla tjejer svarar, men du hittar en som går med på ett datum. Prata inte om sex i korrespondens och kommunikation. Det är bättre att intressera flickan i dig själv, och sex kommer definitivt att finnas där. Hur exakt förföra en attraktiv tjej? Läs vidare.

Fel när man förför en tjej för sex

Män hittar en tjej för sex, men ibland misslyckas de på det mest uppenbara och enkla. Män har bråttom att missa chansen att ha sex utan förpliktelser med en söt baby. Vilka misstag finns det?

 • Ser inte osäker och noga ut
 • Se inte upptagen ut och ge inte
 • Ha inte tråkiga samtal och förhör
 • Gå inte ur din väg för att imponera på en tjej
 • Försök inte köpa sex genom att spendera mycket pengar
 • Om en tjej säger nej eller kräver mycket, hitta en annan brud

Hur man förför en tjej till sex?

”Förförelse bryter, per definition, reglerna. Det borde hända oväntat för offret. ” Nastya Rybka

När han hittade en tjej för sex är det fortfarande att marknadsföra henne för sex. I den klassiska vyn ger flickor vanligtvis tre datum, men det är helt upp till dig. Flickan kommer alltid att bryta för anständighet. Det viktigaste för dig är att hjälpa henne att vilja ge upp så snabbt som möjligt..

1. Visa dig själv 100% för att förföra kycklingen

Klä dig och se bra ut på datum, eftersom du alltid hälsas av kläder. Visa din bästa sida. Visa självförsörjning, självförtroende, tillförlitlighet och ditt kvalitetsmärke som man. Uppför dig inte som en lydig bra pojke. Var lite dålig, vulgär, sassy, ​​ihållande. Uppför dig som en man, inte en upptagen och väl läst tonåring pickup.

2. Underhåll flickan så att hon ger snabbare

Låt inte din brud bli uttråkad, för mest av allt hatar flickor tristess och förtvivlan. Ta flickan till konserter, fester, fester, klubbar och andra intressanta platser. På sådana platser är det alltid bullrigt, roligt, mycket alkohol och du kan röra en tjej. Låt barnet få sin del av upplevelsen, varefter det blir lite bagatell att förföra henne. Hon kommer själv att vara redo att betala en bra tid med kroppen..

3. Komplimentera en tjej om du vill ha sex med henne

Vill du förföra en brud? Ring henne gärna med hennes namn, för det här är det trevligaste ljudet för varje person. Tala vackra ord medan du tittar rakt i ögonen eller viskar i örat. Försök att vara ärlig när du komplimangerar henne..

 • Du har ett stort sinne för humor
 • Du kan drunkna i dina underbara ögon
 • Ditt skratt är mycket smittsamt och ditt leende är galet
 • Vacker klänning på en mycket vacker flicka
 • Du är en väldigt söt och förförisk brud
 • Du har ansiktet på en ängel, men en syndares kropp
 • Att titta på dig tar andan från mig
 • Din heta kropp och dina kurvor upphetsar mig
 • Du är den roligaste och galnaste skönheten på jorden

Berättar oftare flickan vackra, rörande och uppriktiga komplimanger. Tala om du vill ha kärlek och sex från henne.

4. Rör vid flickan för att förföra

Flickor blir också påslagna och blöta när du rör vid dem. Rör vid kycklingen av någon anledning och kyss. Ge först din hand, lägg sedan armen runt och rör sedan mer öppet. Ju oftare du rör vid henne, desto snabbare kommer du att förföra och snurra henne till sex. När dina händer redan har sträckt hennes förföriska ben, besökt hennes elastiska röv och rört utsökta bröst, verkar sex redan vara nästa uppenbara steg..

5. Ha provocerande samtal med flickan

Om du vill ha sex med kycklingar, prata om det. Flörta, skämt, retas, provocerande och vulgära samtal. Detta hjälper dig att komma snabbare dit du vill. Följande ämnen hjälper dig att översätta atmosfären mot sex. Men försök att skämta och hålla konversationen på en glad ton, för att inte skrämma flickan i förväg..

 • Sov du i pyjamas eller naken?
 • Vilka är de mest vulgära sakerna du har gjort i ditt liv??
 • Vilken färg har du på dig underkläder?
 • Om du vill förföra en man, hur skulle du göra det? Show!
 • Det är sant att tjejer ofta går utan underkläder.?
 • Vad är den sexigaste delen av din kropp??
 • Har du nakna bilder? När skickar du mig?
 • Kvinnor klär av sig genom mäns ögon?
 • Du kysste andra tjejer?
 • Vad är bättre? G-streng eller annan typ av trosor?
 • Någonsin solat topplöst?
 • Som att gå runt huset naken eller titta i spegeln?
 • Vilken del av den manliga kroppen tänder dig?
 • Kom till mig?

6. Alkohol gör sex mer troligt

De flesta tjejer är förvirrade på sin ofullkomliga kropp och är generade för att klä av sig. Andra tjejer försöker se inte slumriga och framkomliga kycklingar ut, även om de är det. Som ett resultat har många tjejer svårt att klä av sig och förföras till sex. Det bästa alternativet är att ta en liten drink till er båda. Det kommer att ta bort kvinnors hämningar och hennes spetsiga underkläder. Håll alltid en samling olika sprit hemma eller lär dig att göra cocktails.

Norrskencocktail. Blanda vodka med champagne 1 till 3. Släpp isbitarna i glaset. Tillsätt citronsaft eller honung efter smak. Bubblorna tar snabbt bort flickan och låter henne förföras lätt.

Whisky, martini, cognac, vin. Ha en spritförsörjning hemma för att erbjuda flickan ett val. Tillsätt juice till drycker för att dölja graden. Bli lite full på flickan så att hon själv kommer att börja plåga och förföra dig. En full kvinna som vill ha manlig uppmärksamhet vaknar upp i henne.

7. Förföra en tjej till sex och saltvatten i sängen

Om du vill ha sex med en brud, bjud in henne på besök, be efter henne eller leta efter en annan avskild plats. En avskild plats, romantisk atmosfär, lite musik, alkohol och kul. På en sådan plats kommer tjejen själv redan att tänka på sex och intimitet. Hon är inte den första dagen i världen och vill också ha en sexuell övning..

 • Förvara alltid kondomer på lager
 • Sitt närmare flickan
 • Komplimentera och få ögonkontakt
 • Ge flickan lite vin
 • Skämt, flörta och säga fina ord
 • Rör vid kycklingen, smeka och krama
 • Kyssa en tjej på läpparna, nacken och axlarna
 • Stryk hår, ben, lår och bröst
 • Klä av dig flickan gradvis utan att sluta smeka och kyssa
 • Ha sex med en tjej och rosta henne som en vuxen
 • Gå djärvare. Du gick till det här länge och båda ville hoppa på sängen

Att hitta en tjej för sex är lika lätt som att förföra henne. Lycklig jakt på de mest förföriska, heta och saftiga tjejerna! Spara instruktionerna och använd dem för att ha lite mer sex och kärlek i den här världen..