Förutom det perfekta sättet att uttrycka kärlek mellan två personer och nöje är kön användbart för hälsa samt en balanserad kost och sport. Det bidrar till att förlänga livet, förbättra humör, förhindra hjärtproblem, till och med minska sannolikheten för vissa typer av cancer. Här är de fyra viktigaste användbara egenskaperna hos kön.

Förbättrar tillståndet i cirkulationssystemet

Fysisk ansträngning, sex hjälper till att förstöra toxiner i kroppen, förbättrar blodcirkulationen och stärker hjärtat.

Under kön accelererar pulsen från de normala 75 slag per minut till 100, och under orgasmen når den 180. Idrottare har en sådan puls under träning. Det accelererade hjärtslaget från en sådan trevlig aktivitet hjälper hjärtat att komma i kontakt och slappna av på rätt sätt.

Minskar risken för prostatacancer

Att ha sex mer än tre gånger i veckan ger dig en 15% minskning av risken för att utveckla prostatacancer. Denna sjukdom är en av de främsta orsakerna till döden hos män.

Minskar risken för bröstcancer

Regelbunden bröstmassage förbättrar blodcirkulationen och bröstkörteln. Oxytocinet som produceras, förutom ett gott humör, tar hand om bustens goda hälsa.

De lyckohormoner som frigörs potensmedel cialis under sex, såsom dopamin och serotonin, är många gånger mer än om du använde artificiella lycka stimulantia, såsom choklad eller alkohol. När du har problem med att sova eller en ökad känsla av ångest kan du ordinera dig själv sex i obegränsade mängder. Inga biverkningar tills du tränar säkert.