Finns det sex efter äktenskapet? Denna fråga bekymrar fortfarande sinnen på ett sätt som inte är mindre evigt: “Finns det liv på Mars?”.

Å ena sidan vittnar fotografier av den röda planetens yta: “Det fanns liv!” Lättnaden är lämplig, det finns något slags vatten, det finns något som liknar konstgjorda ruiner … Å andra sidan finns det för närvarande inga tecken på liv. Liksom på äktenskapssängen, övergiven för mycket mer pressande frågor. På morgonen: sitta på toaletten med en volym Yesenin eller tidningen Kommersant, laga kaffe, laga frukost och gå i olika riktningar, kyssa kinden mekaniskt hejdå. Mer likgiltig än bror och syster. På kvällen: säg “Hej!” Till varandra, dela nyheter, ring mamma eller vän, Kolyan eller Fedor Evgenievich, lägg dig under TV: n i en säng. Och helst – annorlunda, för han har fotboll, och hon har en serie.

Många tror att familjelivet följer exakt detta scenario med ett varierande antal karaktärer (barn, hundar, svärmor) och en förändring av landskapet (hyrd lägenhet, inteckning, betald inteckning, eget hus). Vilken typ av sex kan det finnas om vardagen har slukat allt? Det finns ingen budget för sex, så det tas bort från budgeten med en hänsynslös hand..

Igen, enligt glansiga tidskrifter kan faktorerna för bristen på sex i familjen vara rakade kvinnliga ben, en hängande midja, muskulatur som har tappat tydliga konturer, samt flera funktioner i konstant samexistens sida vid sida..

Vad som är kännetecknande: att det inte finns någon plats för sex i äktenskapet (i alla fall inte en hedersplats), människor är vanligtvis ensamstående, som har upplevt misslyckade relationer eller mycket unga människor. De, som blinda män från en fabel, tror att repet är elefanten, och familjen är frånvaron av sex som sådan, eller den sällsynta uppfyllandet av “äktenskapliga skyldigheter”.

En god gärning kommer inte att kallas ett äktenskap

Detta är inte Schopenhauers ålder, som trodde att man genom ett äktenskapslöfte betalar för sex, och en kvinna betalar honom sex hela livet för att gifta sig med henne. Tvärtom, i vår tid av segrande feminism, tror många män att kvinnor är skyldiga att betala dem för lycka att dela i glädjen av tvivelaktiga parametrar och tvivelaktiga sexuella färdigheter..

Både den första och den andra har länge haft ett tydligt entydigt namn: “prostitution”. Men det blir inte ett äktenskap. Det här är ett jobb.

Många par som bor under samma tak är förvånade över att de har börjat göra “detta” mindre ofta. Endast en månad har gått sedan registret, och de kommer bara nostalgiskt ihåg hur de längtade efter att älska nästan i bås i ett restauranguthus.

Människan, trots alla civilisationens prestationer, är fortfarande en jägare. Och det är inget fel på det. Särskilt när han har ett ställe att ta med sitt “byte”. Men bytet måste skalas, kokas, ätas och smälts. Inte mer. Och hon börjar plötsligt springa runt i din T-shirt, klippa naglarna framför dig och prata i telefon med din mamma. Eller välj din näsa med fingret och läs anekdoter från Bashorg och skrattar vilt på det mest otäcka. Jag vill bara gå tillbaka till den ursprungliga, sätta mig på kroken och jaga ett nytt odjur. Mer outlandish. Att visa upp ett skinn eller en trofésvans till dina vänner. Och detta är inte ett äktenskap. Det här är jakten.

Det händer att människor är sammankopplade av gemensamma intressen, en gemensam sak, gemensamma konton och fastigheter eller till och med barn, men de uttråkade varandra så att de slipade tänderna. Inte på grund av brist på sex – det har varit borta länge. Och inte på grund av deras utseende – de är vana vid varandra när det gäller deras reflektion i spegeln. De träffas oftare på kontoret än i sängen. De vilar separat. Om hon flög till Indonesien åker han säkert till Finland. Och detta är inte längre ett äktenskap. Det här är en klan.

Människor tenderar att dela allt. Relationer och äktenskap. Kärlek och sex. Passion och ömhet. Sanning och lögner. Älskare och man. En exemplarisk bild och orakade ben i kombination med en förkylning. Jag förstår detta perfekt: jag var själv så tills jag lärde mig härska. Till att börja med – själv. Med dina känslor och önskningar. Inte differentiera, men integrera.

Naturligtvis, om jag var en ung kvinna, full av en törst efter hormonella äventyr på min darrande röv, skulle jag antagligen rusa på tunnelbanan med tre överföringar, vem vet var, för att klara av ämnet passion i en hyrd lägenhet på andras lakan. Om jag var en man trött på äktenskapet och ivrig efter att smaka på något annat, skulle jag förmodligen ha hyrt ett hotellrum och, skakande av lust för den epilerade kroppen av kanoniska parametrar, skulle jag ha ställt klockan på timern för att vara hemma i tid för middag. Om jag …

Men jag vet lyckligtvis att de galnaste sexuella spelen kan vara tillgiven och ömma, och den mest banala kramen under en fungerande TV kan vara spännande och passionerad. Stor fysisk form i kombination med estetisk felfrihet är stor. Men även tillfälligt lurviga ben, tyngda av slitna tofflor, kommer inte att hindra mannen från att vilja viagra for womens ha dig med all passion för en orolig ung. Du behöver bara inte tänka på sex och äktenskap utan leva med kärlek och familj..

Och sex … Vad är sex? Om du vill – så kommer det att vara. Det kan vara maraton från morgon till kväll, även om det bara är morgon eller kväll. Eller dagtid. Eller natt. I ett tält på Ai-Petri? Inga problem. I din egen säng? Ja, med stort ömsesidigt nöje.

I en familj kan sex verkligen vara annorlunda. Min man och jag älskade en gång inte på elva månader. Jag var i praktik i USA. Hur tål jag? Hur tål han? Lägesomkopplaren tänds. Vi är inte sexarbetare, vi är inte sexjägare, vi är inte en klan som är rädd för att missa intresset. Vi är bara människor som älskar varandra (och har sex med varandra). Utan att beräkna frekvensen av friktioner och gå in i 1C-programmets samarbete på en svår sexuell front.

Behöver du skriva några blanka plattor? “Ibland krävs det mycket mod att tala platituder.”.

1. Övervaka din hälsa. Släpp inte ditt passstämpel. Om ämnesomsättningen är normal och magen inte täcker de yttre könsorganen, är det trevligare att älska. Det finns färre tekniska svårigheter och fler önskningar.
2. Stanna ensam minst en gång i veckan. Och slösa inte den här tiden med att diskutera ämnet obetalda lån..
3. Skapa vad din älskling vill ha i sovrummet. Bjud åtminstone Kreml-företaget eller eleverna i Smolny dit, om du har en tillräckligt stark psyk, inte benägen att reflektera. Om inte, är sortimentet av sexbutiker tillräckligt stort, och du kommer inte på något sätt att skada hans känslor..
4. Beräkna inte antalet samlag per vecka genom att jämföra detta år med föregående år. Och ännu mer så – bygg inte grafer med kurvor “Jag och du 1913”, “Jag och du – nuvarande status”.
5. Tänk mindre på “Finns det sex efter äktenskapet.” Älska mer.
6. Vill du veta om det finns sex efter äktenskapet? Fråga ett riktigt lyckligt par som har levt ett långt liv tillsammans om detta, och lyssna inte på dem som rusade en snabb sexuell galopp genom ett par av tre eller tio partners, då och då dela morgonkaffe med dem..