Förhållandet gick slutligen fel, du slutade förstå varandra och bestämde dig till slut för att sluta. Men tiden gick och du insåg att du bara behöver den här personen.

Utan honom mår du dåligt och potentiella kandidater för hans roll tål ingen konkurrens. Innan du börjar genomföra planen för hans återkomst, tänk på den – behöver du verkligen den potensmedel levitra? När allt kommer omkring är det möjligt att du håller ut i tre veckor – och gräl och förbittringar börjar igen. Och den andra avskiljningen är mer smärtsam än den första.

Han hade en annan?
Personen som irriterade dig genom att ägna sin lediga tid åt TV och inte veta hur man uttalar ömma ord blev plötsligt sexigare för dig än Brad Peet när du fick reda på att han hade en flickvän. Och i ditt personliga liv har inget förändrats sedan upplösningen. I det här fallet kan önskan att återvända den tidigare älskaren visa sig vara trivial svartsjuka, och inte alls insikten att han är din sanna kärlek..

Ensamhet tynger dig?
Det tar tid att vänja sig vid att du nu är ensam. Och ensam kan du börja längta inte efter din tidigare följeslagare, utan efter den tröst när du var två. Innan du rusar
återlämna det, tänk, är ensamhet så dålig? När allt kommer omkring är det till och med användbart att vara ensam med dig själv – du kan äntligen förstå dig själv, titta på dig själv på ett nytt sätt, börja utveckla din personlighet. "Bättre att vara med någon än ensam" – ingen bra anledning att gå tillbaka till gamla relationer.

Ditt liv har förändrats till det sämre?
När förhållandet är över kommer det förflutna, av olika skäl, att komma ihåg i rosa, negativa ögonblick raderas. Men om allt var så bra, är det osannolikt att du skulle dela. Ställ dig själv uppriktig, till och med svåra frågor och svara på dem med största ärlighet. Då blir det tydligare för dig i vilken riktning du ska gå vidare. Kanske är orsaken till ditt obehag i dig själv, och innan du börjar bygga nya relationer eller returnera gamla måste du ändra något i dig själv..

Återuppta kommunikationen
Det är mycket viktigt att inte bara känna igen de misstag du gjort, utan också att förstå varför ni inte diskuterade dem med varandra i tid. Var tålmodig och låt varje sida dela sin vision om vad som hände. Diskutera vad som har förändrats i var och en av er sedan den tid då ni gick av. Och prata uppriktigt om hur du ska fortsätta relationen så att nästa steg i livet tillsammans inte börjar med ömsesidiga anklagelser..

Skynda inte
Även om ni båda insåg att ni mår dåligt utan varandra, skynda inte att börja livet igen. Gör datum, träffas, ring och spendera helger tillsammans. Försök att hålla det förnyade förhållandet från att upprepa det gamla mönstret – gå till restauranger du inte har varit på tidigare, välj en aktivitet som skulle intressera er båda, till exempel, börja gå till poolen eller anmäl dig till en dansklubb. Kort sagt, agera för att blåsa nytt liv i gamla relationer..

Uppför dig inte med överflöd.
Om du återvände till varandra, spring inte omedelbart till registret och skynd dig inte att få ett barn. Det första året efter upplösningen är inte den bästa tiden för drastiska förändringar. Tänk på att ett nytt liv tillsammans börjar med en ren skiffer – och i det här fallet tar det tid att skapa en solid grund för din nya "ombyggd" familjer.